MIT campus

More
14 years 10 months ago #580 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
[blockquote]Rolled 2d6 : 3, 1, total 4[/blockquote]

Újradobás

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #581 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
A házasságra irányuló terveitek gyorsan megd?lnek, amikor a Renrakutól jelentkeznek Azumi szülei és kicsit "félrehívják" a lányukat beszélgetni. Ezután közlik veled, hogy bár minden támogatásuk a tiéd is, maradjatok csak egy eljegyzésnél, ha még katona akarsz maradni. Egy bizonyos Anako nevezet? "nyugállományú katona" bár szerintük black ops ügynök szerint nem sok esélyed lenne erre ezután. Illetve még gondoljátok át, ne siessétek el. ?k nem akarnak elzárkózni a rokonságtól, akár ha a fogadott testvérre esne a döntés. S?t, ha mindenképpen vissza kell majd vonulnod az aktív szolgálattól, ?k szívesen alkalmaznak majd. Természetesen nem vörös szamurájként. Bármit is döntötök majd, ?k támogatnak benne titeket. A brainlock pedig, informálnak, bevett szokás náluk, amióta az alsóbb rétegek is emberként tekintenek a feljebbvalóikra. Emiatt megtörténhet, hogy nem túl el?nyös kapcsolatok jönnek létre. Mást igazából nem is várnak egy kamaszlánytól, most viszont már nem kell ett?l félniük, azt pedig méltóságon alulinak tartották, hogy a Lone Star vigye el és kezelje a lányukat, mint holmi közönséges b?nöz?t. Azumit persze nem szokás ilyesmir?l megkérdezni, tudják, hogy ? is egyetértene velük. [Mert jól nevelt lány.] Valahol egyébként igazuk volt, lehet hogy jobb ha kivárjátok, hogy mi lesz, mintha beleugrotok. Bár ez inkább a szül?k bizonytalanságából adódik, mint a tiétekb?l. Azumi pedig legyen bármennyire elkényeztetve, azért az illemet ismeri.

Azumi javaslatára Carolynt és Jeffet külditek el az alkatrészekért, bár mindkett?jüknek eléggé b?zlik a dolog, hogy egyszerre két helyre kell menni. Emiatt ez gyorsan ki is egészül még Jeff részér?l négy emberrel, amikor meglátjátok ?ket majdnem elröhögitek magatokat. Olyanok mintha a szemétdomból szöktek volna. Jeff szerint ez az urbán megfelel?je a ghillie suit-nak. A srácok szerint meg Jeff hülye és ez a beavatás. Bármi is legyen, kicsit kiakadtok amikor hajnal egykor sem jelentkezik senki a rövidnek ígérkez? út után. Félórával kés?bb állít be a csapat, illetve Jeff és Carolyn de a fölismerhetetlenségig összetrutymózva, nyakig festékesen és Azumi legnagyobb elképedésére cigivel a szájukban. Ledobják a fóliába tekert "batyut" amihez Jeff még hozzá teszi, hogy "Kösz Azumi. Igazán rendes vagy."

-"Mi történt?" kérdezik a lányok.
-"Kett?t találhattok..." mondja Carolyn.
-"Ugyan mi? Megtámadtak minket! Nem látszik?" kérdezi Jeff bosszúsan.
-"Azt látom." mondja Lexi. "Ezért nem kérdeztem. De kik?"
-"A Gatyátlan Kalózok." erre mindenkinek eláll a lélegzete. Lexi gondolkozik, hogy hallott-e ilyen b?nöz? szervezetr?l a többiek pedig az információk földolgozással vannak elfoglalva.
-"Hárman ott hagyták az alsógatyájukat, a nagyedik srác két sarokkal arrébb még mögöttünk futott. Majdcsak hazaér. Most pedig ha nem bánjátok, megyek fürödni. Elegem van a kalózokból. Mára biztosan..." ezzel int és hulla fáradtan elindul fürödni, Carolyn meg undorogva szedegeti magáról a tiritarka festékt?l csicsogó ruhákat.
-"Ha direkt küldtél minket, Azumi, akkor én..." pöccinti ki a csikket az ablakon. Ekkor t?nik föl, hogy nincs rajta melltartó. [Pedig ? szokott ilyesmit viselni.]

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #582 by TheElf
- Nem hiszem, hogy szándékosan küldött volna, de nem hiszem, hogy jó SWATosként örültél volna, ha más keveredik a balhéba, te pedig kimaradsz bel?le. Viszont ideje belehúznunk... Tud valaki a kosz eltávolításában segíteni varázslattal?

Látványosan bosszankodok, részben azért, mert a haverok így jártak, részben pedig azért, mert csak jobb ötlet lett volna a papírt aláíró plázacica ?rmestert küldeni, lehet?leg fegyver nélkül, "mert azzal bizonyára ön és közveszélyes volna".

Nomeg hálás vagyok az égnek, hogy nem én mentem, mert bizony akár csak az Ares ELD-AR tárának kiürítése után jó eséllyel "nem kis balhé" lenne. S?t! Igaz ez még akkor is, ha nem a legveszélyesebb l?szer van most benne.

Persze el tudom képzelni, hogy ez a csapat is manalabdával válaszolt a paintball fegyverre.

More
14 years 10 months ago #583 by Nyarlathotep
-"Nem tudom, hogy ki állította nektek ezt a csapdát, de szerintem Azumi fölvilágosít mindjárt bennünket a részleteket illet?en. Ezen kívül tudom, hogy kinek kell a tökeit megrugdosnom. Mintha valaki azt kiabálta volna, hogy "Los gehts!" ami nekem er?teljesen NÉMET. Brutálisan er?s mágikus hálót kaptam t?le. Majd kiverem én a kis német patkányból! Nade mentem fürdeni én is." neki is indul egy szál törölköz?ben a legközelebbi zuhanyzó felé, amíg a lányok gyorsan kipucolják a masszívan festékes hacukát [beleértve a golyóálló mellényt is]. Trish mostmár nem tudja visszatartani a nevetését, bár bocsánatot kér Carolyntól, a röhögést?l alig érthet?en.

-"Tudtál err?l?" kérdezi Lexi Azumitól.
-"Nem, de sejtettem, hogy valami nincs rendjén, ha már eddig elhúzták."
-"Ennyi er?vel kiülhettek volna egy kicsit elbeszélgetni a csillagok alatt..." mondja Connie.
-"Kétlem. Esik." mondja Lexi az ablak felé biccentve.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #584 by TheElf
- Valamelyik nap meg kéne kicsit javítani a telekomjukon futó softwaret... Egy kis infrahang, a lehet? legrosszabb id?ben. Nomeg kaphatnak majd egy kis permetezést. Vicces amikor FAB permetet kell megpróbálniuk kiszell?ztetni. S szerintem FABot tudunk szerezni, akár a Lone Star-tól is.

- S szerinted, ha a háttérzaj okai kapcsán nyomozunk, szerinted melyik "gyanúsítotton" fogja bemutatni egy lehet?leg troll oktató a testüreg motozást?

More
14 years 10 months ago #585 by Nyarlathotep
-"Lehet, hogy beszélni kellene Erikával. Nem hiszem, hogy ilyen marhaságokban benne lenne. Biztosan tudna segíteni egy kicsit egy-két dologban."

-"A FAB mennyi ideig marad meg?" kérdezi Lexi.

A troll oktatón pedig iszonyatosan nagyot nevetnek.

-"Szerintem jobb volna utánanézni ennek a kalóztársaságnak. Egy kis csali és mondjuk a távolból valaki lepuffanthatná ?ket valami kellemetlennel. Altatólövedék tökéletesen lenne. A végén mégiscsak gatyátlan kalózok lesznek." teszi hozzá Lexi. Ezen megintcsak nagyot nevetnek.

Szerintem rakjátok össze ezt az izét. Úgyis van vagy ezer dolgom. Lapoz egyet a vázlatfüzetében. A kilógó lap tele van képletekkel és néhol kérd?jeleket, kett?s vonalakat látsz. Meglepetésedre most nem hermetikus hanem matematikai és fizikai könyveket látsz Lexi ágyán ahová mint egy nagy pók a sarokba, most is szépen visszavonul. Amíg szereltek, fel?le csak a számológép kattogása és a ceruza sercegése hallatszik.

-"Jeff, segíts már ezzel a szutyokkal!" hallatszik az ablak alól.
-"Mi a francot akartok?" kiált ki.
-"Most hoztuk a cuccot a kalózrádióhoz!"
-"Menjetek a f***ba!" csapja be az ablakot.
-"Mi baja van ennek?" néznek össze megrökönyödve a segítséget kér?k, majd elkezdik becuccolni darabonként a halom fölszerelést.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.275 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.